Hemmet

Så sparar du tid och energi vid bostadsbyte

Att flytta från en bostad till en annan kan kännas både roligt och spännande. Kanske är det dags för drömhuset eller en ny stad? En flytt kräver dock både tid och energi men med några smarta tips kan man spara in på båda delarna.

Rensa, släng, skänk och sälj

Allt som inte används, och som du inte tror kommer användas i den nya bostaden, behöver inte följa med i flytten. Att packa ner, transportera och packa upp dessa saker kommer ta mycket längre tid än att rensa ut dom innan flytten äger rum.

Se till att rensa i alla rum, förråd och skrymslen – släng sådant som är skräp och skänkt eller sälj det som går. Genom att göra detta slipper du dessutom massa onödiga prylar i det nya hemmet – en skön känsla!

Ta hjälp med den praktiska

Det jobbigaste med en flytt är själva flyttmomentet, när att ska flyttas från punkt A till punkt B. Lådor ska packas, bäras, transporteras och bäras igen och här kan det verkligen vara värt att anlita hjälp för att spara både tid och energi. Detsamma gäller för den som vill anlita hjälp med städningen. Genom att jämföra offerter för flyttstädning kan du hitta det bästa alternativet för dig!