Hemmet

Hemstädning i Stockholm

Att städa hemmet kan var både roligt och krävande, beroende på hur din beroendesituation ser ut och hur ofta du städar. Har du däremot inte tiden och orken att göra det själv, kan du ta hjälp av hemstädning i Stockholm. De kan hjälpa dig med all typ av städning, stort som smått.

Välj Balanzen om du vill ha städhjälp

Balanzen är ett städföretag i Stockholm som erbjuder ekologisk städning, till sina kunder. Det är du som kund som bestämmer exakt vad du vill ha städat. De utgår från hotellmodellen, där städningen ska kännas precis som om du bor på hotell. Du lämnar boendet stökigt och kommer hem till ett nystädat och rent hem.

Balanzen kan göra allt från storstädning, bädda rent sängarna, städa toaletterna och puffa upp kuddarna, allt för att du som kund ska känna dig nöjd. Kunden kan också välja att prenumerera på städningen där du har valmöjligheten att få städat varje vecka. Det går lika bra att boka städning vid behov.

Storstädning med Balanzen i Stockholm

Då och då kan det hända att ditt hem behöver en rejäl storstädning. Du kanske ska ha fest eller ska flytta och behöver ha hemmet grundligt städat. Då kan du med fördel ta hjälp av ett städföretag. De tar hand om städningen från golv och tak och du får mer tid över till annat.

Ett städföretag jobbar efter dina önskemål och om du vill att de tar med sig material som industridammsugare eller golvmopp kan det ordnas. De kan även använda dina egna städtillbehör i hemmet om det känns smidigare. Du berättar hur du vill ha det och får ett rent och fräscht hem att trivas i.