Företag, Hemmet

Flexibla lösningar med klappstolar

En klappstol är en flexibel lösning med många användningsområden. De kan användas både privat och av företagare och fördelarna är många. För det första besparar de dig plats då de enkelt fälls ihop och ställs undan när ni är klara med dem. En del av dem kan även hängas upp på väggen för att spara ännu mer plats. Om du brukar ha folk på besök utan att ha tillräckligt mycket sittplatser är klappstolar ett ypperligt sätt att snabbt och smidigt fixa extra platser på.

Perfekt för möte och konferens

Behöver ni mötesrummet på kontoret till andra saker än bara konferenser och möten? Då är det perfekt att ha klappstolar som ni kan plocka fram och ta undan vid behov. I kombination med hopfällbara konferensbord kan ni enkelt förvandla rummet utifrån de behov ni har för tillfället. Ni kan enkelt möblera om när ni har klappstolar i förrådet. Vid konferenser och möten kan det vara bra att kunna välja hur ni möblerar och hur många stolar ni behöver beror bland annat på hur borden placeras.

Klappstolar finns i olika utföranden och modeller

Klappstolar kan se ut på många olika vis både när det kommer till modell och färg för att ni ska kunna välja dem som passar er stil. En klappstol behöver inte vara obekväm och plastig utan du kan även välja moderna och snygga stolar. Några är stapelbara medan andra fälls ihop och lutas mot väggen eller läggs ner. Du kan ha 20-30 stycken utan att de ens tar någon stor plats i ditt hem eller på ditt kontor, vilket gör dem mycket användbara.