Mat

Sanslös smaksensation

Det var smidigt att beställa, smakerna var sensationella och rätterna inbjudande och tilltalande. Det är något jag har längtat efter i det västeråska cateringutbudet. Jag gillar det breda och varierade sortimentet; råvarorna håller hög kvalitet och har en god fräschör. Tillbehören kompletterar och förhöjer helhetsupplevelsen och måltiden blev en upplevelse som jag länge kommer att minnas.

Smidigt

Sallad & Sånt har en överskådlig hemsida med tilltalande bilder och detaljerade beskrivningar av innehåll och ingredienser. Med ett enkelt klick lägger du till vilka rätter du önskar beställa. Lika smidigt är det att välja om någon ingrediens ska uteslutas eller om du vill ha extra av något annat. Ett extra plus är att beställningen kan göras i god tid – du bara väljer tidpunkt för leverans.

Smakfullt

De flesta av oss har krävande smaklökar och ställer höga krav på att maten vi äter inte enbart är till för utfodring, här är Sallad & Sånt fenomenala! Smakkombinationerna är genomtänkta och ibland överraskande. Som kund kan du välja om du vill ha traditionella smaker eller innovativa sensationer. Även färgsammansättningarna är medvetna och överraskande och rätterna blir därmed en upplevelse för såväl öga som gom.